Aluminiumconstructies

Lichtgewicht isolatie

Voor aluminium constructies van 4 tot 6 mm...

Met ULTIMATE™ U SeaProtect biedt ISOVER een uniek portfolio voor alle oplossingen in aluminium (dikte 4 tot 6 millimeter). Met de ULTIMATE™ U SeaProtect producten creëert u lichtgewicht oplossingen die brandveiligheid combineren met de beste akoestische en thermische prestaties.

Breed assortiment

De ISOVER marine isolatieoplossingen bieden met lichtgewicht isolatie de beste thermische prestatie, met hoog akoestisch comfort en maximale brandveiligheid.

Alle ULTIMATE™ U SeaProtect producten kunt u zowel bekleed als onbekleed toepassen. Voor de meeste toepassingen zijn de ULTIMATE™ U SeaProtect oplossingen beschikbaar in zowel platen als rollen. Hiermee realiseert u een uiterst eenvoudige en snelle montage.

Lichtgewicht isolatieoplossing

In de offshore en de scheepsbouwindustrie worden de normen steeds strenger. In het bijzonder waar het de veiligheid aan boord betreft. En omdat schepen steeds groter en sneller worden, speelt het gewicht van isolatiematerialen een steeds belangrijke rol. ULTIMATE is een lichtgewicht isolatieoplossing, die we speciaal voor de maritieme sector hebben ontwikkeld. En die in aluminium constructies een enorme gewichtsbesparing oplevert.

Referentieprojecten - Ontdek onze wereldwijde referenties.

Laat u inspireren door deze referentieprojecten. Hier ontdekt u of onze producten ook de oplossing kunnen zijn voor uw marine-isolatievraagstuk.

ISOVER heeft een uitstekende reputatie op het gebied van kwaliteit en klantentevredenheid. Dit biedt u bij het ontwerp van uw project de zekerheid die uw wenst.