ISOVER Technische Isolatie

ISOVER maakt deel uit van de Saint-Gobain groep, de leider in het ontwerp, productie en distributie van duurzame materialen voor toepassing in de bouw en industriële markten

ISOVER is de isolatiespecialist binnen de Saint-Gobain groep. Met een aanwezigheid in meer dan 50 landen en bijna 200.000 werknemers zorgt de wereldwijde aanwezigheid van de groep voor onmiskenbare technologische en financiële mogelijkheden om de voortdurend evoluerende behoeften van de markt te voldoen in de 21e eeuw.

Onze visie, onze waarden.

De toename van de energieprijzen en het groeiende besef om onze leefomgeving te verduurzamen versterken de nood om energieverliezen te beperken en CO2-emissies te verlagen.  Als één van de voornaamste spelers wereldwijd, heeft ISOVER net als de gehele Saint-Gobain groep, energie efficientië in de kern van zijn strategie.
ISOVER Technische Isolatie, een gespecialiseerde tak binnen de ISOVER isolatie-activiteit, biedt innovatie oplossingen voor thermische, akoestiche en brandveilige isolatie in verschillende technische marketn, zoals: