Duurzaamheid

Energie-efficiency

Isover's efficiënte technische isolatiesystemen spelen een belangrijke rol bij de vermindering van energieverliezen en de bescherming van het milieu.


Klimaatinstallaties in moderne bedrijfsgebouwen vertegenwoordigen een aanzienlijk deel van het totale energieverbruik van gebouwen in Nederland. Ook bij industriële processen is het energiegebruik zeer groot en gaat dit gepaard met grote warmte- en koudeverliezen. In dergelijke installaties en processen kan een efficiënt technisch isolatiesysteem het verschil maken om energieverliezen te minimaliseren en het milieu zoveel mogelijk te ontlasten.


De voordelige oplossing

De voordelige oplossing

Isover technische Isolatie – de voordelige oplossing

Het isoleren van systemen en processen die veel energie verbruiken met technische Isolatieproducten van Isover  biedt één van de meest kosteneffectieve manieren om warmteverlies te verminderen en daarmee (kostbare) energiebronnen efficiënter te gebruiken.

De terugverdientijd van de meeste isolatie-oplossingen bedraagt niet meer dan 12 tot 24 maanden. Dit kan zelfs enkele weken zijn bij specifieke isolatietoepassingen, bijvoorbeeld bij zeer hoge temperaturen.


De innovatieve oplossing

De innovatieve oplossing

Isover technische Isolatie – de innovatieve oplossing

Isover biedt een scala van innovatieve oplossingen in technische isolatie, die hoge thermische prestaties combineren met een licht gewicht voor een eenvoudige en snelle installatie.


De comfortabele keuze

De comfortabele keuze

Isover technische Isolatie – de comfortabele keuze

De oplossingen van Isover verlagen de energiekosten en dragen bij aan de bescherming van het milieu. Daarnaast helpen ze bij de realisatie van een beheersbaar, comfortabel en rustig binnenklimaat in het gebouw, voor een aangename leef- en werkomgeving.