Duurzaamheid

Andere voordelen

Isover isolatie biedt naast energiebesparing en de bescherming van het milieu een aantal andere voordelen die bijdragen aan de verbetering van ons dagelijks leven.


Comfort met isolatie

Meer comfort

Door een beperking van het energieverlies van leidingen en apparatuur maken  Isover technische isolatieproducten  het eenvoudiger om omgevingstemperaturen in de leefomgeving te beheren. Dit zorgt voor aangename woon- en werkplekken in zomer en winter.

Behoud van onze gezondheid

Geluidsoverlast in gebouwen en op werkplekken is een groot probleem. Naar schatting 80 miljoen mensen worden alleen al binnen de EU blootgesteld aan ongewenst geluid. Dit geluid kan stress veroorzaken en in extreme gevallen zelfs leiden tot ernstige fysieke klachten, zoals hoge bloeddruk en hartaanvallen. Isover producten zijn doeltreffend bij het reduceren van ongewenst geluid afkomstig van AC/CV-systemen en industriële apparatuur – ze leveren hiermee een bijdrage aan de beperking van geluidshinder en verbeteren de gezondheidsvooruitzichten.

Kostenbesparing

AC/CV-systemen en industriële processen zijn kostbaar. Door optimalisatie van het energieverbruik werken Isover producten kostenbesparend, waardoor meer geld beschikbaar is voor extra investeringen of producten efficiënter  kunnen worden geproduceerd.

Milieuvriendelijk