Prestatie

Alle Isover minerale wol soorten zijn biologisch afbreekbaar en 100% recyclebaar, volledig gemaakt van natuurlijke grondstoffen. 


visu_performance_environment.jpg

Milieu

Sinds de oprichting van het bedrijf heeft Isover milieubescherming voorop geplaatst in de bedrijfsstrategie, niet alleen door het op te nemen in de bedrijfsfilosofie maar ook door actie te ondernemen en aantoonbare bijdragen te leveren aan duurzame constructies. Als wereldmarktleider in de productie van isolatiesystemen speelt Isover een beslissende rol in de verbetering van onze totale energie-efficiëntie en in het bijzonder in de vermindering van de klimatologisch kritische CO2 emissies.

Energie-efficiëntie

Met hun thermisch hoge prestaties verbeteren U Solar en GW Solar producten energie-efficiëntie en verlagen ondertussen aanzienlijk de operationele kosten en CO2 emissies. De uitzonderlijk lichtgewicht, sterk samengedrukte rollen vereisen ook minder opslag- en transportcapaciteit, waardoor brandstofverbruik tijdens transport ook verminderd wordt.

Veilig met Isover minerale wol

euceb

RAL

Isover minerale wol soorten zijn niet-kankerverwekkend en in overeenstemming met EU criteria, zoals aangetoond wordt met de EUCEB en RAL keurmerken “producten van minerale wol”.

  • Niet schadelijk voor de gezondheid
  • EUCEB en RAL gecertificeerd