Brandveiligheid

Brandveiligheid


Prestatie-eisen in de marine- en scheepsbouwindustrie worden steeds uitdagender. Dit wordt gestimuleerd door de toenemende focus op veiligheid aan boord, met brandveiligheid als belangrijkste aandachtspunt voor scheepsbouwers en aannemers.


Brandveiligheid

Isover ULTIMATE

Isover ULTIMATE

ULTIMATE is een nieuwe generatie minerale wol. ULTIMATE is het resultaat van een intensief onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma. Het weerspiegelt en bundelt de volledige innovatieve mogelijkheden van Isover, wereldleider in isolatiematerialen. Dit unieke assortiment producten voldoet aan de strengste brandbeveiligingsnormen, inclusief uitstekende prestaties op het gebied van brandwerendheid en materiaalgedrag bij brand.


Optimale brandveiligheid met ULTIMATE

ULTIMATE biedt state-of-the-art brandwerende oplossingen voor standaard marine constructies. 

marine_fire_certif_1

Stalen dek

Vermindering van het gewicht tot 50% voor het brandwerend isoleren van staalconstructies met ULTIMATE platen. Afhankelijk van de constructie, kunnen ook ULTIMATE rollen gebruikt worden voor een veiligere en voordeligere installatie.

Staal Certificaten


marine_fire_certif_2

Aluminium dek

Vermindering van het gewicht tot 21% bij het isoleren van lichte aluminium constructies. Zeer snelle installatie dankzij de flexibiliteit van ULTIMATE platen, die eenvoudig om verstijvingsribben heen gebogen kunnen worden. De hoogste veiligheid: brandveiligheid tot A 60 norm.

Aluminium Certificaten


marine_fire_certif_3

Stalen schot

Vermindering van het gewicht tot 45% bij het isoleren van stalen schotconstructies. Erg snelle installatie want ULTIMATE producten kunnen eenvoudig om verstijvingsribben heen gebogen worden. ULTIMATE rollen of platen kunnen gebruikt worden, afhankelijk van de specificatie.

Staal Certificaten


marine_fire_certif_4

Aluminium schot

Vermindering van het gewicht tot 40% met A 60 brandveilige isolatie. Ruimtebesparende oplossing doordat de platen kunnen om verstijvingsribben heen gebogen worden. Sneller en efficiënter isoleren in vergelijking met alternatieve oplossingen.

Aluminium Certificaten


marine_fire_certif_5

Zwevende dekvloer

Brandveilige isolatie met vermindering van gewicht tot 50%, i.e. tot 4,5 kg/m2. Kortere installatietijd dankzij een één-laagsoplossing, maar een dubbel-laagsoplossing gebruikt kan worden indien gewenst. Kan afgewerkt worden met stalen beplating of zwevende dekvloeren.

Staal Certificaten