Licht gewicht

Licht gewicht


ULTIMATE combineert hoge brandveilige, thermische en akoestische prestaties met een laag gewicht.


Licht gewicht

Licht gewicht

Licht gewicht

Minimum gewicht betekent maximum voordelen. ULTIMATE biedt de gelegenheid om veel op energieconsumptie te besparen. De gewichtsbesparing met ULTIMATE kan de energieconsumptie en emissies significant verminderen. Dit alles bij een gelijk niveau aan veiligheid en comfort.

  • Aanzienlijk lager gewicht
  • Lagere energieconsumptie
  • Lagere emissies
  • Toegenomen snelheid
  • Substantiële, financiële voordelen
  • Toegenomen flexibiliteit in ontwerp


Werkbesparing: Betere omstandigheden voor scheepswerf- en dokwerkers.

Kostenbesparingen

Kostenbesparingen

Dankzij zijn lage gewicht is ULTIMATE efficiënt en gebruiksvriendelijk om te hanteren aan boord, zelfs in krappe ruimtes en op moeilijk te bereiken plaatsen. De combinatie van het lichte gewicht en de sterk samengedrukte verpakking van ULTIMATE betekent dat de pakken eenvoudig en snel verplaatst kunnen worden naar de locatie van de werkzaamheden.

Omdat ze sterk samengedrukt zijn, hebben ULTIMATE producten minder verpakking nodig. Dit betekent ook minder afval op de werkplaats.


Arbeidskostenbesparingen

Arbeidskostenbesparingen

Snijden en bevestigen is eenvoudiger dan met conventionele producten.

ULTIMATE producten zijn snel en eenvoudig te snijden met een scherp mes, en afgesneden resten zijn meestal herbruikbaar om kleine plekken op te vullen. Hierdoor is het mogelijk om vrijwel al het materiaal nuttig te gebruiken.

Dankzij hun flexibiliteit, kunnen de ULTIMATE producten goed aaneensluitend verwerkt worden, waardoor het ontstaan van koudebruggen bij voegen wordt voorkomen.