Latest news Terug

Isover TECH-assortiment geïntegreerd in CINI-handboek

26/11/2013

Het totale Isover TECH-assortiment voor de industrie is opgenomen in het CINI-handboek 2014. Dit betekent dat al onze glaswol-, steenwol- en ULTIMATE-producten voldoen aan de specificaties van CINI. CINI is hét standaardisatie-instituut op het gebied van thermische isolatie voor de (petro)chemie.


Update CINI-handboek

importNews_Cini-Logo.jpg

Een van de belangrijke wijzigingen in deze revisie is dat de densiteit van minerale wol niet langer een minimum eis is, maar als indicatief wordt omschreven. Productinnovaties hebben ervoor gezorgd dat de gestelde eisen aan lambdawaarde en maximale service te
mperatuur (MST) kunnen worden bereikt met lichtere producten dan voorheen voorgeschreven. Daarnaast zijn EN-normen toegevoegd conform de eisen van de CE-markering en zijn deze nu even relevant als de ASTM-normering. Meer informatie over het CINI-handboek vindt u op  www.cini.nl .

Isover isolatie-oplossingen voor technische isolatie

Door de densiteit niet langer te zien als een minimum eis is het mogelijk geworden om de lichte Isover ULTIMATE producten toe te passen in plaats van alleen steenwol producten. Met het totale TECH-assortiment bestaande uit een combinatie van glaswol-, steenwol- en ULTIMATE-producten kunnen wij u altijd een optimale oplossing bieden die voldoet aan de CINI-specificaties, of het nu gaat om ruimtebesparende, energiebesparende of kostenefficiënte oplossingen. Zoekt u de beste oplossing voor uw project?  Vraag een advies op maat aan via ons contactformulier .

Is uw isolatiespecificatie of bestek up to date? 

Door de CE-markering zijn namen én de prestaties van de isolatieproducten gewijzigd. Isover assisteert u graag bij het up to date maken van uw specificaties voor industriële toepassingen en uw bestekken voor AC/CV toepassingen.  Vraag hiervoor een adviesafspraak aan via ons contactformulier.