Prestaties

Eenvoudige installatie

Door het lichte gewicht en flexibele materiaal zijn Isover glaswol en ULTIMATE oplossingen eenvoudig te hanteren. Dit leidt tot een snellere installatietijd en isolatiesystemen van een hoge kwaliteit.


CLIMCOVER Lamella

CLIMCOVER Lamella

eenvoudige_installatie

De isolatie van metalen kanalen en leidingen met Isover glaswol en ULTIMATE minerale wol biedt veel installatievoordelen, met name in vergelijking met traditionele oplossingen die gebruik maken van steenwol en andere zwaardere producten:

Een gemakkelijk te installeren oplossing

De isolatieproducten zijn eenvoudig mechanisch te bevestigen, zonder het gebruik van lijm of bevestigingsmiddelen aan de metalen leiding. Onze CLIMCOVER Lamella Fix beschikt over een zelfklevende laag waardoor het sneller te verwerken is.

Onze brandwerende U Protect oplossingen voor doorvoeringen van luchtkanalen zijn zo geoptimaliseerd dat ze op basis van relatief eenvoudige installatievoorschriften aan de vereiste brandwerendheid voldoen. 

Flexibele isolatie

ULTIMATE minerale wol is flexibel en past zich gemakkelijk aan de verschillende maten en hoeken van de metalen leiding aan. 

Licht gewicht

Het gewenste niveau van brandwerendheid en thermische prestatie kan met minder dikte en een lager gewicht van de isolatie worden behaald.